Albrechtice v J.h. - Zásada A 2:2 (1:2)

28.09.2015 14:38

Mistrovské utkání 8. kola I. B třídy Libereckého kraje, hrané v neděli 27.9.2015 od 13:00 na stadionu v Albrechticích v Jizerských horách
Sestava Zásady: Milan Kopal - Tomáš Čurda, Martin Procházka, Jindřich Tichý, Jiří Honzák - Ondřej Krejčík, Petr Fišer, Roman Lupa, Jaroslav Šíma - Petr Srbek (89. Vítek Lhota), Michael Vávra.
Branka Zásady: 28. Petr Srbek, 45. Jiří Honzák
Rozhodčí:
 Lopuszynski
Diváků: 90
ŽK: 2:2 (Honzák, Procházka)
ČK: 0:2 (85. Procházka, 90. Honzák)
Reportáž z utkání:

V dalším duelu fotbalisté Albrechtic přivítali na svém hřišti nedalekého souseda ze Zásady. Oba týmy dělily v tabulce dva body. Albrechtice chtěly pokračovat v domácích dobrých výkonech, kdy neztratily ani jeden. Hosté ale nehráli tak špatně, jak jim ukazovala současná pozice v tabulce, naopak důrazně a s jistým cílem body si odvézt. Domácím se opět nedařilo v obraně, což ve 28. minutě zúročili ve vedoucí branku. Albrechtice po obdržené brance zatlačily soupeře a ve 32. se podařilo Pipkem srovnat skóre. V závěru první půle, po rohovém kopu, se podařilo hostům vstřelit druhou branku a do kabin se šlo za stavu 1:2.
Do druhé půle vyrazili domácí s odhodláním tento nepříznivý stav obrátit. V 50. minutě, po přímém kopu, trefil Zelinka spojnici brankové konstrukce a v 60. Pipek pro změnu nastřelil ještě tyč. V závěru zápasu vybojoval Koldovský míč u lajny a přihrávku usměrnil do branky Bělohlávek. Na samém konci utkání hosté neunesli vyrovnání domácích a po nevybíravém faulu a protestech hráčů byli dva hráči Zásady vyloučení. Domácím se tak nepodařilo navázat na domácí výhry a poprvé ztratili dva body na vlastním hřišti.

ZÁPIS O UTKÁNÍ V PDF ZDE

Zpět