FK KOVO - SK Zásada 6:1 (3:1)

03.11.2018 10:15

Domácí tým začal lépe, aktivně. Hosté ze Zásady působili zakřiknutým dojmem, bez snahy vybojovat míč, bez soubojů. Snaha a lepší kombinace domácích znamenala dva rychlé góly, v 17. minutě se prosadil Jaroslav Bílek a v 19. minutě Jiří Kohoutek, který zprava přehodil gólmana hostí Karla Línka; KOVO se ujalo vedení 2:0. Zejména pravá strana domácích dělala hostům problémy, rychlý Verner ukazoval hostujícím hráčům záda, naštěstí pro hostující hráče si nerozuměl s balónem a jeho zakončení byla bez efektu; svým aktivním pohybem na sebe vázal protihráče, vynutil si několik faulů hraničících až s vyloučením (ke kterému naštěstí nedošlo) a uvolňoval prostor pro své spoluhráče. Již ve 23. minutě se ujali domácí vedení 3:0 po brance vsítěné Martinem Vítem. Hvězdičku naděje vykřesal pro hostující tým Petr Prousek, když ve 31. minutě střelou ze střední vzdálenosti snížil na 3:1 pro KOVO. Do konce 1. poločasu již ke změně skóre nedošlo.

2. poločas byl zrcadlem 1. půle. Útočníci Zásaady jakoby se báli obrannému valu domácích, tvořeného z vysokých a fyzicky zdatných zadáků FK KOVO. Zásada zcela rezignovala; hosté si nechali po zbytečných chybách a pasivitě nasázet další 3 góly; v 63. minutě zvýšil na 4:1 Liridon Karaqi, v 72. minutě vstřelil branku Robert Farský a účet FK KOVO uzavřel v 86. minutě Jaroslav Bílek. Na tak špatný výkon Zásadský tým jistě dlouho nezapomene.

Domácí FK KOVO porazilo SK Zásadu jednoznačně 6:1.

Hlavním sudím byl Pavel Ouředník, na lajnách mu asistovali Vasyl Sukhan a Erik Pakula.

 

Sestava mužstva SK Zásada z.s.: Línek (G), Pleštil (C), Beneš, Lhota, Čurda, Fišer, Prousek, Mrkvička, Salaba (86. Karela), Šupík, Šimánek

Sestava mužstva FK KOVOSaček (G), Farský, Šilhán (C), Halama, Brož, Hall, Bílek, Vít (80. Zikeš), Verner (65. Sankot), Kocúr (32. Karaqi), Kohoutek
Branky mužstva SK Zásada z.s.: Prousek Petr - 31. min.

Branky mužstva FK KOVO: Bílek Jaroslav - 17. + 86. min., Kohoutek Jiří - 19. min., Vít Martin - 23. min., Karaqi Lirindon - 63. min., Farský Robert - 72. min.

Žluté karty: 3:4

Červené karty: 0:0

Počet diváků: 60

Zpět