Horní Branná - Zásada A 0:2 (0:1)

09.06.2015 14:54

Mistrovské utkání 25. kola I.B třídy - skupina východ, hrané v neděli 7.6.2015 od 17:00 na stadionu v Horní Branné
Sestava Zásady: Milan Kopal - Tomáš Čurda (73. Míra Neumann), Karel Bělina, Jindra Tichý, Jirka Honzák - Jirka Rimský, Radek Killián, Roman Lupa, Michal Vávra - Petr Janka, Štefan Feri (89. Vítek Lhota)
Branky Zásady: 14. a 55. Štefan Feri
Rozhodčí:
Švec
Diváků: 100
ŽK: 2:3
ČK: 1:0 (65. Strmeň)
Reportáž u utkání:

Další existenční utkání na domácím hřišti Horní Branná opět nezvládla. Proti obdobně zachraňující se Zásadě potřebovala tři body, aby mohla prožít uvolněnou rozlučku v Pěnčíně. Po nečekané porážce však bude mít velké trable.

Hosté hráli to, co potřebovali. Po čtvrt hodině šli do vedení brankou Feriho, o chvíli později přežili penaltu Plecháče, což byl možná zlomový moment utkání. Domácí se za celé utkání prakticky nedostali do hry. Zásada měl i další šance, ale v první půli neuspěl Rimský střelou vedle a Janka hlavičkou, která jen o centimetry minula pravou tyč domácí branky. Definitivně uklidnit Zásadu mohl v úvodu druhé půle Janka, ale svůj průnik neproměnil. Přesto nakonec domácí inkasovali druhý gól po chybě v rozehrávce, Feri si tváří v tvář domácímu brankáři poradil. O deset minut později byl navíc vyloučen domácí Strmeň a nečekaná, ale zasloužená výhra Zásady byla na světě. A to si ještě dovolila neproměnit v 85. minutě penaltu, kdy domácí brankář dobře přečetl rozehrávanou variantu mezi Bělinou a Honzákem a střelu druhého jmenovaného vyrazil do břevna.

Zpět