Horní Branná - Zásada 1:2 (0:1)

08.05.2009 10:25

Dohrávka utkání 14. kola I.A třídy dorostu - skupina východ, hrané ve čtvrtek 7.5.2009 od 17:30 na hřišti v Horní Branné.
Sestava Zásady : Honza Němec - Tomáš Havlíček, Michal Kopal, Honza Klinger, Michal Kozlovský - Míra Froschi, Tomáš Bartůněk, Péťa Blažek, Tomáš Čurda - Vojta Šimánek, Míra Šebesta
Branky Zásady : Míra Froschi, Vojta Šimánek

Reportáž z utkání :

Dohrávka v Horní Branné se hrála ve čtvrtek navečer a vzhledem k normálnímu školnímu dni bylo velmi těžké poskládat jedenáctku hráčů. V kombinované sestavě, ale aktivněji začala Zásada a vytvořila si dvě velké šance. Nejprve hlavou mířil do brankáře Míra Šebesta a poté ve skluzu těsně minul Tomáš Bartůněk. Stejný hráč se ale po 15 minutách zranil a tak musela Zásada dohrávat do konce utkání o deseti, protože neměla hráče na střídání. Přesto se jí podařilo jít do poločasu do vedení, když rychlý brejk zakončil přesnou ranou Míra Froschi. Ve druhé půli již hrála Zásada z posledních zbytků sil a odolávala tlaku běhavých domácích dorostenců. Nakonec ovšem inkasovala. Deset minut před koncem vyrovnala Branná z trestného kopu. Zásada však měla naštěstí Vojtu Šimánka, který hned vzápětí předvedl navídané sólo, když obešel snad pět hráčů soupeře a podél brankáře rozhodl o vítězství Zásady. V důležitém souboji o čelo tabulky tak brala Zásady všechny 3 body avšichni hráči zaslouží pochvalu za poctivý výkon v deseti lidech. 

Zpět