Malá Skála - Zásada 0:4 (0:1)

29.08.2017 07:43

Malá Skála - Zásada 0:4 (0:1)

První mistrovské utkání podzimní části okresního přeboru Jablonec nad Nisou 2017/2018, hrané v neděli 27.8.2017 od 17:00 na fotbalovém hřišti v Malé Skále.

Reportáž z utkání:

Na travnatém dobře připraveném hřišti v Malé Skále se odehrálo první fotbalové mistrovské utkání podzimní části II. třídy okresního přeboru; střetli se zde domácí fotbalisté Malé Skály proti hostům SK Zásada; utkání přihlíželo cca 55 diváků a fandů obou mužstev.

Naše zásadské mužstvo předvedlo dobrý výkon; svou trpělivou hrou se v 1. půli ujalo vedení 0:1 a to ze správně nařízeného pokutového kopu, když sám exekutor penalty Dominik Mrkvička se uvolnil v pokutovém území domácích a maloskalský obránce ho nekompromisně ze zadu "skosil"; ve 30. minutě se tak hosté ujali vedení, které si udrželi až do konce 1. poločasu.

2. poločas jsme hráli také velice zodpovědně; zejména útočně naladěný Ondra Štryncl a Marek Šupík hrozili z několika jasných gólovek, což se projevilo i na skóre; nejdříve byl úspěšný Ondřej Štryncl, který zvýšil v 54. minutě stav na 0:2; v 77. minutě potvrdil vedení Marek Šupík na 0:3; skóre 0:4 uzavřel opět zásadský Ondra Štryncl, když v 78. minutě vstřelil již svůj 2. gól v utkání. Ve 2. poločase domácí fyzicky "odešli". Naši hráči SK Zásada byli po celé utkání lepším týmem a zaslouženě si odvezli ze hřiště favorita soutěž e Malé Skály 3 body.

Nový trenér mužstva Zásady Petr Fišer byl s výkonem jeho svěřenců spokojen; příprava mužstva, která probíhala v době letních měsíců se osvědčila. Hráči Zásady tímto 1. krokem začali plnit slib daný svým fanouškům na závěr předchozí sezóny. Další utkání se hraje doma v Zásadě v sobotu od 17:00. POZOR - derby s rezervou Držkova ... přijďte fandit!

Hlavním rozhodčím byl Zdeněk Nagy, asistenti Jakub Obršlík a Patrik Šálek; utkání řídili s přehledem a kvalitně.

Další záznamy z utkání:

Sestava mužstva TJ Malá Skála: Hlaváč (G), Cafourek, Nikodým (78. Rulec R.), Polcer (56. Flégr J.), Kotrba (46. Salaba), Rulec L., Novák (84. Čech), Daníček (72. Flégr M.), Kopecký (C), Kubín, Šilhán

Sestava mužstva SK Zásada: Růžička (G), Pleštil, Čurda, Beneš (C), Kalous, Killián (78. Lhota), Blažek, Kopal (46. Línek), Šupík, Mrkvička, Štryncl

Branky mužstva TJ Malá Skála: -

Branky mužstva SK Zásada: Dominik Mrkvička - 30. min., Ondřej Štryncl - 54. min., Masrek Šupík - 77. min., Ondřej Štryncl - 78. min.

Rozhodčí: Nagy (R), Obršlík (AR1), Šálek (AR2)

Počet diváků: 55

Zpět