Mšeno B - Zásada A 1:0 (0:0)

11.04.2011 17:18

Utkání 18. kola (16. hrané) I.B třídy - skupina východ, hrané v neděli 10.4.2011 od 15:30 na stadionu v jabloneckých Břízkách.
Sestava Zásady : Milan Kopal ml. - Tomáš Čurda, Petr Fišer, Petr Růžička, Radek Žváček - Michal Kopal, Štefan Feri, Luboš Kalous, Petr Blažek - Petr Srbek, Petr Sovinec (61. Vítek Kirschner).
Branky Zásady :
Rozhodčí : Marek
Diváků : 100
ŽK : 1:1
ČK : 0:0
Reportáž z utkání :
Zásada postrádala hned několik hráčů z vítězného derby s Držkovem z toho téměř celou obrannou čtyřku, a tak dostali šanci i ostatní hráči a vedli si velmi dobře. Dobré utkání odehrál debutant v A mužstvu Tomáš Čurda na pravém beku. Utkání oběma mužstvům komplikoval silný vítr. V první půli se Zásada soustředila především na dobrou obrannou hru, kterou řídil stoper Petr Fišer a hrozila především z brejků. Mšeno hrozilo nejvíce za standardních situací, které zahrávalo velmi dobře a připravilo několik závarů před naší brankou. Největší šanci Zásady v první půli měl Petr Srbek, ale na centr Michala Kopala z levé strany jen těsně nedosáhl. Na druhé straně mohl poslat Mšeno do vedení Koudelka, ale těsně před půlí trefil z otočky tyč. Poločas tak skončil bez branek. Ve druhé půli již Zásada nacházela okénka v obraně domácích a do toho si stále dobře plnila obranné povinnosti. První velkou šanci měl Petr Srbek, ale domácí brankář Zounek mu ji včasným vyběhnutím zmařil. O chvíli později měl další velkou šanci střídající Vítek Kirschner, když mířil z první technicky k tyči, ale Zounek se opět vytáhl dobrým zákrokem. Na druhé straně zahrozil Houžvička, ale z vyložené pozice osamocen přestřelil. A tak rozhodnutí přišlo pět minut před koncem. Naše obrana udělala jednu z mála chyb v utkání, když nechala odcentrovat z pravé strany, prudký centr nalezl na přední tyči hlavu Zámečníka, který prudkou hlavičkou rozhodl utkání. Zásada přesto mohla ještě utkání vyrovnat. V poslední minutě vyběhl pro míč Milan Kopal, poslal přihrávku za obranu, kde se mohl osamocený Štefan Feri řítit sám na branku, ale snad jen rozhdčí Kříž viděl ofsajd a šanci svým praporkem zmařil. Zásada tak těsně prohrála s rezervou Mšena, ale hráči přesto zaslouží pochvalu za dobrý a poctivý výkon v celém utkání.

Zpět