Rychnov - Zásada 3:1 (1:0)

13.05.2017 17:00

Rychnov u Jablonce nad Nisou - Zásada   3:1 (1:0)

Hosté z SK Zásada přijeli s oslabeným týmem, ale se snahou hrát dobrý fotbal. Obě mužstva měla šance, ale v 1. poločase pouze domácí dali gól ve 20. minutě, kdy Jakub Kalina překonal dobře chytajícího brankáře hostí Petra Růžičku. Do konce 1. poločasu měli sice více ze hry domácí, ale nemohli pronilknout přes dobře organizovanou obranu a aktivně hrající střed hostujících záložníků; proto se omezili pouze na nakopávání centrů za obranu hostí na rychnovské útočníky, avšak obránci si i tyto akce již pohlídali. Stav byl na konci 1. poločasu 1:0 pro dom&aacut e;cí.

Ihned po přestávce domácí na hosty doslova vlétli ... odměnou byl 2. gól již ve 47. minutě, střelec branky Jaroslav Jindra; dalších 10. minut byli domácí výrazně lepší, svého soupeře mleli a nedovolili mu vymanit se ze sevření. Po ukončení rychnovského tlaku se hra opět vyrovnala a i hosté ze Zásady si vytvořili příležitosti ke vstřelení branky, jednou z nich byla situace ze 67. minuty, kdy dostal přesnou přihrávku Marek Šupík a tak trochu šťastným lobem překonal domácího gólmana Jakuba Ducháčka; korekce stavu utkáni na 2:1 více prospěl hostům; opět se dostali do hry a měli akce, které vypadaly fotbalově, pouze chybělo zakončení ... Hosté hráli dobře ve středu pole a plnili si obranné povinnosti; domácí se snažili o brejky a gólovou pojistku, což se jim v 77. minutě povedlo po průniku středem obrany, následnou prudkou střelou na zadní tyč branky hostujícího gólmana Petra Růžičky, který sice její směr vystihl a míč vyrazil, ale nehlídaný dobíhající Jaroslav Jindra již do prázdné branky bezpečně zakončil. Stav utkání se již nezměnil, domácí z Rychnova zvítězili 3:1 nad hosty ze Zásady, kteří v nadstavbové části utrpěli 1. porážku.

Hlavním rozhodčím byl Petr Linhart, asistenti Tomáš Novák a Vasyl Sukhan, řídil utkání s přehledem a kvalitně, bez chyb, pro obě mužstva vyrovnaně.

Sestava mužstva TJ Spartak ZEZ Rychnov u Jablonce nad Nisou: Ducháček (G), David (62. Vondrák), Havlíček (46. Kusebauch), Dupač, Nedelchev, Procházka, Kalina (C), Janků, Plaček, Jindra, Lána (46. Kolovratník)

Sestava mužstva SK Zásada: Růžička (G), Beneš (C), Čurda, Varga, Lhota, Pleštil, Blažek P., Šupík, Macháček, Janka, Princ

Branky mužstva TJ Spartak ZEZ Rychnov u Jablonce nad NisouJakub Kalina - 20. min., Jaroslav Jindra - 47. a 77. min.

Branky mužstva SK Zásada: Marek Šupík - 67. min.

Počet diváků: 100

Zpět