SK Zásada - SK Hodkovice n/M 3:7 (2:4)

18.05.2019 14:00

Reportáž z utkání:

Fotbalisté Zásady sehráli na svém domácím dobře připraveném travnatém hřišti 14. fotbalové mistrovské utkání jarní části II. třídy okresního přeboru; utkání se uskutečnilo za příjemného fotbalového počasí; střetli se domácí fotbalisté SK Zásada, z.s. proti hostům SK Hodkovice nad Mohelkou, o.s.; utkání přihlíželo cca 80 diváků; favoritem v utk&aac ute;n&ia cute; byl vedoucí celek soutěže hosté z Hodkovic.

Již od začátku utkání hosté nenechali nikoho na pochybách a rychle se ujali vedení 0:3, když v 10. minutě se trefil Jaroslav Tvrdý, v 15. minutě Václav Bouška a hned 2 minuty nato překonal Martin Tóth bezmocného gólmana domácích Petra Růžičku. Naději pro domácí Zásadu ještě do poločasu vykřesal ofenzívní Vojtěch Šimánek ve 30. minutě a brzy nato jeho spoluhráč Luboš Kalous, kteří snížili na lichotivých 2:3; jednoznačně posledních 15. minut 1. poločasu byli zásadští fotbalisté lepším týmem. Gólem "do šatny" však hostující tým rázně odpověd ěl na aktivitu Zásadských. 1. poločas tak vyzněl lépe pro hosty 2:4.

Do 2. poločasu nastoupili domácí se sebevědomím a chutí poprat se o dobrý výsledek zajišťující jim příděl bodů... Hosté byli ale proti a 3-mi góly, ve 46. min. Miroslavem Badi, v 61. min. Martinem Tóthem a v 65. min. Lukášem Roubínkem, dali domácím na vědomí, kdo byl a je favoritem a králem celé soutzěže ročníku 2018/2019. Domácí Zásada pak již jen upravila nelichotivý výsledek z penalty Janem Pleštilem v 84. minutě na 3:7. Domácí sice bojovali, avšak nemocemi a úrazy oslabené zásadské mužstvo nemohlo být důstojným, resp. rovnocenným soupeřem omlazenému a z d orostů a juniorky posílenému týmu z Hodkovic.

Další záznamy z utkání:

Sestava mužstva SK Zásada z.s.: Růžička (G), Pleštil (C), Čurda, Fišer, Hanšpach, Prousek, Kalous, Salaba, Mrkvička, Šupík, Šimánek

Sestava mužstva SK Hodkovice n/M, o.s.: Michalec (G), Košek, Pekař, Škopan, Řepka, Tvrdý, Janků, Tóth (C), Badi, Bouška, Roubínek

Branky mužstva SK Zásada z.s.: Šimánek Vojtěch - 30. min., Kalous Luboš - 37. min., Pleštil Jan - 84. min.

Branky mužstva SK Hodkovice n/M, o.s.: Tvrdý Jaroslav - 10. min., Bouška Václav - 15. + 41. min., Tóth Martin - 17. + 61. min., Badi Miroslav - 46. min, Roubínek Lukáš - 65. min.
Žluté karty: 2:2

Červené karty: 0:0

Rozhodčí: Nagy Z. (R), Mikula P. (AR1), Nagy L. (AR2)

Počet diváků: 80

Zpět