Tréninky a přístup hráčů!

14.02.2009 13:18

Pánové,
myslel jsem, že tento krok nebude třeba, ale poté, co jsem absolvoval devadesátiminutové trápení při pohledu na vaši hru a této hrůze předcházející přemlouvání hráčů, aby se k utkání vůbec dostavili, je nutné ujasnit si některé věci :

1) KDO MÁ CHUŤ HRÁT A BUDE CHODIT?
Do přípravy na jaro 2009 počítáme s těmito hráči (abecedně) : Blažek Dominik, Blažek Petr, Boudík Daniel, Čurda Tomáš, Janko Lukáš, Klinger Jan, Kozlovský Michal, Lojka Jakub, Novák Jaroslav, Novotný Josef, Růžička Michal, Řebíček Miroslav, Svárovský Erdal, Šebesta Miroslav.
Prosím všechny uvedené, aby mi ihned potvrdili, že s nimi opravdu mohu počítat. Stačí sms (724115931), mail (milan.kopal@email.cz), nebo ICQ (311677026) nebo zde v diskusi.

2) JAK BUDE FUNGOVAT OMLOUVÁNÍ Z TRÉNINKŮ A ZÁPASŮ?
Všichni, kdo potvrdili, že budou chodit si zvyknou ihned odpovídat na moje sms! To znamená, že když napíšu sms například : "Ahoj kluci, zítra od 16:00 trénink! Kdo jde - ano/ne?" Tak mi od vás ihned příjde odpověď : "Ano, jdu!" nebo "Ne, nejdu, jsem například nemocen." Smsky, které vám píšu také nejsou zadarmo, ale dělám to kvůli tomu, abychom se sešli, tak buďte od té dobroty a investujte do mě 2 Kč a pošlete mi odpověď, ať vím, jak na to jsme!

3) BEZ TRÉNINKŮ TO NEPŮJDE!
Pokud nebudeme trénovat a scházet se ve větším počtu, budeme poté na hřišti totálně pro srandu a nebude to bavit vás ani nás trenéry! Jako trenéři se vám věnujeme ve svém volném čase a zadarmo a nebaví nás koukat se na vás, jak se ploužíte po hřišti, protože nemůžete nebo, že nedokážete přihrát na 2 metry, protože vidíte míč jednou za měsíc! Proto jsme se rozhodli, že od tohoto týdne (od pondělí 16.2.) začneme pořádně trénovat! Do prvního mistráku máme 6 týdnů, je nutné se připravit! Začínáme záměrně v době jarních prázdnin, jelikož máte všichni volno a nemůžete se vymlouvat na školu! Trénovat budeme všichni, ve třech tam stát nebudeme!

Program na týden od 16.2.2009 :
 

  • Úterý 17.2.2009 od 16:00 trénink na hřišti v Zásadě venku - sraz v 15:50 na hřišti.
  • Čtvrtek 19.2.2009 od 18:30 trénink v tělocvične ZŠ Zásada - bude upřesněno zd 
  • Sobota 21.2.2009 volno - utkání jsme z důvodu nízkého počtu zdravých a aktivních hráčů odložili - nový termín bude upřesněn. 

Do prvního mistráku to je jenom 12 tréninků, proto se opravdu snažte být na všech.

4) VYBAVENÍ NA UTKÁNÍ A TRÉNINKY
Myslel jsem, že určité návyky jsem se snažil vás naučit už jako malé, ale bohužel někteří jsou totálně mimo (jako příklad slouží pan Řebíček a Lojka, kteří usednou na lavičku připraveni k utkání v roztrhaných džínách). 
Takže Vám to sem sepíšu jako 5letým dětem v přípravce!
Na utkání či trénink venku teď v zimních měsících :

  • Kopačky (nejlépe tarfy), stulpny, šusťáky či tepláky, tričko (nejlépe rolák), mikina, větrovka (k utkáním na lavičku lépe zimní bunda), čepice, rukavice, ručník. Kdo by měl problém si tyto věci opatřit, nechť se mi ozve, rád mu něco zapůjčím, mám toho plný sklep!

Na trénink v tělocvične :

  • Sálová obuv (světlá podrážka), trenky, stulpny, třičko, mikina, ručník.

Kdo nebude vhodně oblečen, vyhodím ho jako malé dítě!

5) DISCIPLÍNA
Jak jsem již uvedl, věnujeme se vám ve svém volném čase a chceme, aby jste si toho vážili. Fotbal je kolektivní sport a dle toho se musí i každý z hráčů chovat! Omluvit se pokud nebudete moci je základ, bez kterého to nemůže fungovat. Program na týden dopředu bude vždy zde na webu, není problém se dle toho zařídit a pokuď to nepůjde se dostavit, tak se alespoň slušně omluvit - stačí sms nebo napsat zde do diskuse (včas = alespoň hodinu před tréninkem). 
Další věcí je se opravdu snažit dostavit i na každý trénink. Například pan Boudík mi napíše, že se chce vyspat a že je zima, tak nemůže na zápas. Žijeme ovšem v ČR a pokud chceme na prvním mistráku 28. března vydržet běhat déle než 10 minut a nepůsobit trapně, musíme se připravit fotbalově i fyzicky v chladných podmínkách. Ono stačí se pouze dobře obléknout a je hned lépe. Každý hráč je jen jeden z jedenácti článků celého stroje a stroj se musí sehrávat od začátku. Nejde to udělat tak, že někdo nebude chodit a příjde až na první mistrák a bude si myslet, že bude nejlepší...nebude! Musíme se postupně všichni se všemi sehrát a také postupně nabírat fyzičku, která je u vás všech tragická - což ovšem moc dobře víte!

TAKŽE NA ZÁVĚR : FOTBAL DĚLÁME, ABY NÁS BAVIL! OVŠEM V SOUČASNÉ DOBĚ NÁS TEN VÁŠ MOC NEBAVÍ A PROTO JE TŘEBA DODRŽET PÁR TĚCHTO KROKŮ K TOMU, ABY NÁS ZASE ZAČAL BAVIT!

V úterý se na vás všechny těšíme.
Trenéři - Milan a Míra

Zpět