Zásada A - Harrachov 2:1 (1:1)

04.10.2015 14:44

Mistrovské utkání 9. kola I. B třídy Libereckého kraje, hrané v sobotu 3.10.2015 od 14:00 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady: Martin Mrkvička - Vítek Lhota, Roman Lupa, Jaroslav Šíma, Tomáš Čurda - Michal Kopal, Petr Fišer, Michael Vávra, Tomáš Blažek (90. Miroslav Neumann) - Petr Srbek, Radek Pelc (86. Michal Mareš).
Branka Zásady: 20. Roman Lupa (z p.k.), 69. Petr Fišer
Rozhodčí:
Krupa
Diváků: 70
ŽK: 1:0 (Lupa)
ČK: 0:0
Reportáž z utkání:

V utkání I. B třídy východ se domácí potýkali s velkou marodkou, a tak museli nastoupit v hodně pozměněné sestavě. Hosté z Harrachova začali velmi opatrně a v 18. minutě jim utekl domácí Srbek a po faulu na něj se kopala penalta. Tu s přehledem proměnil Lupa a domácí zaslouženě vedli 1:0. Spokojení s tímto stavem ale přestali útočit a po nedorozumění obrany ve 32. minutě přehlavičkoval gólmana Mrkvičku, který vyběhl ze své svatyně, hostující Poselt a srovnal na 1:1. Po této brance opět ale zahrozili domácí, ovšem střelu Vávry brankář hostí chytil. Poločas tak skončil 1:1.
Začátek druhého začal náporem hostí, ale ani po chybě domácího brankáře Mrkvičky nedokázali dát gól do prázdné branky. Po hodině hry Zásadští zcela ovládli hru a vytvářeli si gólové příležitosti. Dvakrát se dostal do šance mladý Pelc, ale brankář hostí si vždy poradil. Rozhodnutí přišlo v 69. minutě, kdy nejlepší hráč domácích Vávra založil akci ve středu hřiště, našel volného Fišera a zkušený kanonýr se střelou k bližší tyči nemýlil. Od této chvíle již fotbalisté Zásady zkušeně kontrolovali hru a závěr zápasu měli pod kontrolou. Zvítězili tak zaslouženě a po bojovném výkonu.

ZÁPIS O UTKÁNÍ V PDF ZDE

Zpět