Zásada A - Jilemnice 2:1 (1:1)

24.08.2015 12:41

Mistrovské utkání 3. kola I. B třídy Libereckého kraje, hrané v neděli 23.8.2015 od 17:00 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady: Milan Kopal - Martin Potůček, Karel Bělina (15. Petr Srbek), Roman Lupa, Vítek Lhota - Michal Vávra, Radek Killian, Pavel Čech, Aleš Kotyza (70. Pavel Štefanec) - Petr Janka, Lukáš Janko.

Branka Zásady: 45. Petr Srbek, 90. Petr Janka
Rozhodčí: Mizera
Diváků: 80
ŽK: 3:2
ČK: 0:0
Reportáž z utkání:

Domácí začali vlažně a po nemastném začátku se začal hrát fotbal až od 20. minuty, kdy utekl jilemnické obraně Janko, ale brankář hostí včasným vyběhnutím vše vyřešil. Ve 25. minutě se totéž odehrálo na opačné straně, když šanci hostí zlikvidoval brankář domácích Kopal. Další šanci měli domácí, ale střela Janka levačkou neměla tu správnou razanci. Góly padaly v samém závěru poločasu. Ve 40. minutě šli do vedení hosté po trestném kopu a chybě domácí obrany skóroval Metelka. Ve 45. minutě se domácím podařilo vyrovnat po centru Čecha, když skóroval nechytatelnou hlavičkou Srbek.

Ve druhém poločase byli lepší hosté, kteří si vytvořili několik vyložených šancí, ale domácí brankář Kopal vše pochytal. V samotném závěru se přiklonilo štěstí na stranu domácích, když v 90. minutě po chybě hostující obrany dával do prázdné branky Janka na konečných 2:1. Zklamaní hosté mohli pouze litovat svých zahozených šancí.

ZÁPIS O UTKÁNÍ V PDF ZDE

Zpět