Zásada A - Plavy 1:3 (0:0)

30.09.2013 15:32

Mistrovské utkání 7. kola I.B třídy - skupina východ, hrané v sobotu 28.9.2013 od 16:30 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady: Petr Růžička - Ondra Krejčík, Karel Bělina, Míra fedák, Tomáš Čurda - Radek Daníček, Míra Neumann (58. Petr Fišer), Pavel Čech, Michal Kopal (82. Ondra Štryncl) - Jakub Serbus, Dan Szatmari (75. Lukáš Janko)
Branky Zásady: 74. Jakub Serbus (z p.k.)
Rozhodčí:
Rympler
Diváků: 90
ŽK: 2:5 (Fedák, Bělina)
ČK: 0:0
Reportáž z utkání:

Zásada nastoupila k dalšímu domácímu utkání proti tradičnímu soupeři z nedalekých Plavů. Pikantností byl souboj pro plavského trenéra Libora Lubase, který ještě do minulé sezóny vedl domácí tým. Hned od začátku se oba soupeři snažili o útočný fotbal bez jasných brankových příležitostí. Hra se přelévala z jedné strany na druhou, oba týmy měli několik trestných kopů. Za zmínku stojí nebezpečná střela hostů, která se pouze otřela o břevno domácí branky. Za stavu 0:0 šli oba soupeři do kabin k poločasové přestávce. Ve druhém poločase začali lépe hosté, vytvořili si několik nadějných šancí a při jedné to vypadalo, že je míč v domácí brance,ale podle hlavního rozhodčího to branka nebyla. Domácí též zahrozili dalekonosnou střelou z tresného kopu,kterou Fišerovi vytěsnil hostující
brankař na břevno.Byli to domácí, kteří se ujali vedení 1:0 brankou Serbuse z pokutového kopu. Brzy na to po chybě domácí obrany hosté vyrovnali Čermákem na 1:1. Další vyloženou šanci bravůrně zlikvidoval hostům domácí brankař Petr Růžička. Hosté byli dále nebezpečnější a po hrubé chybě domácích obrátili stav utkání opět Čermákem na 1:2 pro Plavy. V závěru utkání domácí snahu ukončil hostující Tomíček z pokutového kopu na 1:3. Tímto výsledkem zkončilo místní derby obou soupeřů, hosté byli šťastnější a zaslouženě zvítězili.

Zpět