Zásada A - Smržovka 2:3 (0:1)

20.09.2015 14:31

Mistrovské utkání 7. kola I. B třídy Libereckého kraje, hrané v sobotu 19.9.2015 od 16:30 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady: Milan Kopal - Petr Blažek, Martin Procházka, Jindřich Tichý, Jiří Honzák - Michal Kopal, Pavel Čech, Roman Lupa, Petr Fišer - Petr Srbek, Radek Pelc (78. Vítek Lhota).
Branka Zásady: 50. Pavel Čech, 65. Jiří Honzák
Rozhodčí:
Jirák
Diváků: 100
ŽK: 3:3 (Tichý, Čech, Srbek)
ČK: 0:0
Reportáž z utkání:

Utkání začalo velmi opatrně a první půlhodina utkání se hrála vyrovnaně se spoustou nepřesností na obou stranách. Po tomto ospalém začátku hosté podnikli rychlý útok, kdy po pravé straně utekl Hrabánek a gól Frydrycha zblízka byl snadnou záležitostí. Tak skončila první půle 0:1 pro hosty.
Po přestávce přišel pro domácí šok, když hned v první minutě druhé půle napřáhl hostující Hrabánek, nepozorný Kopal v bráně na tuto střelu z 20 metrů nedokázal reagovat a hosté vedli 0:2. Další šanci hostující Smržovky již brankář domácích chytil a po rychlém rozehrání se domácí dostali do vápna hostí, kde Honzák obešel i brankáře a Čech dával do prázdné branky na 1:2. Po této brance domácí ožili, vytvořili si tlak, který po sérii rohových kopů vyústil ve vyrovnání na 2:2 po hlavičce Honzáka. Tento stav ale vydržel pouhé dvě minuty a hosté po chybě domácích ve středu hřiště využili šanci, kdy Jelínek v úniku sám na brankáře nezaváhal a zvýšil v 67. minutě na 2:3. V závěru utkání se domácí snažili o vyrovnání, ale z několika šancí vytěžili pouze břevno po tečované střele Lupy. Pro domácí tak zápas skončil první domácí prohrou v tomto ročníku.

ZÁPIS O UTKÁNÍ V PDF ZDE

Zpět