Zásada - Albrechtice 0:4 (0:1)

01.05.2016 17:08

Mistrovské utkání 21. kola I. B třídy Libereckého kraje, hrané v sobotu 30.4.2016 od 17:00 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady: Milan Kopal - Vítek Lhota (46. Tomáš Čurda), Martin Procházka, Jaroslav Šíma, Michal Hrnčál - Pavel Vaistauer, Dominik Mrkvička, Jiří Honzák, Tomáš Blažek - Tomáš Loukota, Petr Srbek.
Branka Zásady:
Rozhodčí:
Prinz
Diváků: 120
ŽK: 4:3
ČK: 0:0

Reportáž z utkání:

Za krásného počasí se v Zásadě hrál pěkný fotbal a již v 7 minutě padl první gól. Po nevydařeném odkopu domácího stopera se dostal míč k nekrytému Bělohlávkovi, který míč uklidil za záda bezmocného brankáře domácích a bylo to 0:1pro hosty. Domácí odpověděli vzápětí, ale hlavička domácího Šímy do prázdné branky trefila jeho spoluhráče Srbka a míč skončil mimo branku. V 17 minutě tlak domácích sílil a tvrdou střelu domácího Loukoty vytáhl brankář hostí s vypětím všech sil nad bránu. Ve 32 minutě utekl obraně hostí Honzák, ale jeho slabá střela skončila mimo branku. A když ani Srbek neproměnil svůj únik na konci poločasu, tak skončil poločas 0:1 pro hosty.

Druhý poločas začal pro Zásadu nešťastně, když v 50 minutě po neodpískaném ofsajdu s jistotou proměnil svou šanci Bělohlávek a zvýšil na 2:0. Zásadští se poté vrhli do útoku, ale po chybě obrany na půlce hosté šanci dva na jednoho proměnili opět Bělohlávkem, který zvyšoval na 0:3. Domácí provedli dvojí střídání a snažili se alespoň snížit, ale ani když gól dali, tak nebyl pro ofsajd uznán. Zásadské trápení ukončil únik hostujícího Vernera, který nechytatelnou střelou zvýšil na konečných 4:0 pro hosty.

Zpět