Zásada B - Nová Ves n.N. 3:0 (0:0)

06.05.2013 07:53

Utkání 12. kola III. třídy okresní soutěže, hrané v neděli 6.5.2013 od 10:00 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady : Petr Růžička - Ivan Varga, Pavel Štefanec, Luboš Vebr ml., Jirka Boček - Vítek Lhota, Honza Klinger, Petr Supernát, Aleš Kotyza - Tomáš Blažek ml., Martin Procházka (46. Martin Postula)
Branky Zásady : 60. Martin Postula, 73. Petr Supernát, 88. Honza Klinger
Rozhodčí :
Kořínek
Diváků : 78
ŽK : 0:0
ČK : 0:0
Reportáž z utkání :

Domácí Zásada začala aktivně a v úvodu utkání rozchytala brankáře hostů několika střelami z dálky, které na mokrém trávníku byly nepříjemné. Později se Nová Ves rozehrála a v 30 minutě se z hranice velkého vápna kopal trestný kop, který mířil do šibenice, ale střele chyběla razance a zásadský brankář ji vytlačil na roh. Do konce poločasu si Zásada vytvořila i několik dalších slibných šancí, které bohužel nepřetavila v úspěch. Do druhé půli Zásada posílila útočné řady a pokračovala v soustavném tlaku. Konečně v 60. minutě našel Kotyza ideální přihrávkou za obranu střídajícího Postulu a ten střelou vedle brankáře skóroval.
Tlak Zásady neustal a po dalších deseti minutách opět Kotyza vyslal na steč Supernáta, který si chytře obhodil vybíhajícího brankáře hostů a pohodlně zakončil 2:0. Nová Ves se ještě na chvíli nadechla k odporu a vytvořila si na chvíli tlak, ale Zásada odolala střelám ze střední vzdálenosti a nepustila Novou Ves k vážnějším akcím. Naopak Zásada pár minut před koncem přesunula hru před hostující branku a po nevydařené střele Lhoty dorazil míč Klinger. Dobře pískající Kořínek řídil utkání bez karet.

Zpět