Zásada Cup 23.5.2015

27.05.2015 11:18

Zásada Cup 23.5.2015

V sobotu 23.5.2015 se konal na zásadském stadiónu druhý ročník fotbalového turnaje pro ročník 2007 a mladší Zásada Cup.

Za pěkného počasí na krásně připraveném pažitu se sešly týmy z různých krajů naší republiky a pozvání přijaly i dva týmy z Polska. Celkem se do turnaje přihlásilo šestnáct týmů.

Turnaj začal krátce po deváté hodině. Na čtyřech hřištích se začalo  neskutečně bojovat o první body do tabulky. V dopolední části se bojovalo o co nejlepší umístění  ve skupině. První čtyři z obou skupin postoupili do odpolední finálové skupiny a poslední čtyři do skupiny o umístění.

V polední pauze vystoupila taneční skupina Zásadské kočky, pod vedením trenérky Heleny Hákové. Toto zpestření bylo odměněno velkým a dlouhým potleskem všech mladých hráčů a diváků. Proběhlo též losování tomboly o deset drobných cen, které věnovala společnost Hygotrend s.r.o.

Poté začala odpolední část turnaje. V patnáct třicet hodin se odehrály poslední zápasy a o několik minut později jsme vyhlašovali jednotlivé umístění, nejlepšího hráče, brankaře a střelce celého turnaje.

Ceny pro jednotlivá družstva předávali: Andrea Princová - starostka Městyse Zásada, Miroslav Princ - prezident SK Zásada, Martin Kotyza - někdejší hráč FK Baumit Jablonec, Viktoria Žižkov, Bohemians Praha 1905.

Podle prvních ohlasů trenérů a diváků se turnaj velice povedl. Všichni odjížděli spokojeni jak s průběhem turnaje, tak s občerstvením a zázemím zásadského stadionu, což bylo i cílem pořadatelů. Některé mužstva máme již přihlášena na další, třetí ročník, který bychom chtěli uspořádat na jaře 2016.

Celkové pořadí turnaje:

1.Český Lev Beroun ,,A“

2.FK Pardubice

3.FK Baumit Jablonec ,,A“

4.Háje SOS Praha

5.KS Luzyce Lublan (PL)

6.FK Ústí nad Labem

7.Meteor Praha

8.SK Vyžlovka

9.SK Zásada

10.SK Semily

11.FK Baumit Jablonec ,,C“

12.FK Nová Paka

13.TJ Desná

14.Český Lev Beroun,,B“

15.KS Talent Boleslawiec (PL)

16.FK Baumit Jablonec ,,B“

 

Nejlepší hráč: Háje SOS Praha

Nejlepší brankář:  FK Pardubice

Nejlepší střelec: KS Luzyce Lublan

Více fotografií na webu fotbalzasada.cz: https://fkzasada.rajce.idnes.cz/Zasada_Cap_2015

Za pořadatele SK Zásada Petr Fišer a Josef Kurfiřt

Zpět