Zásada - Držkov B 0:0 (0:0)

06.05.2017 17:00

Zásada - Držkov B   0:0 (0:0)

Domácí zásadští hráči začali od začátku aktivně, v prvních deseti minutách si vytvořili 4 jasné gólové šance, avšak nedokázali výborně chytajícího brankáře hostí Vojtěcha Pěničku překonat; hosté se osmělili až koncem 1. poločasu, kdy ohrozili 2x branku domácích, naštěstí si s oběma střelami poradil v brance jistý domácí gólman Petr Růžička. Domácí sice měli v 1. půli více ze hry, avšak museli se v přestávce spokojit s remízou 0:0.

Druhý poločas byl již z obou stran opatrný; obě mužstva měla několik možností ohrozit branku soupeře, ale pouze domácí si vytvořili jasnou gólovku, když pasem byl poslán do brejku útočník Zásady Petr Srbek, který jako by se zalekl vyběhnuvšího gólmana Držkova Vojtěcha Pěničky, ve snaze ho přelobovat poslal míč přímo do náruče gólmana. Do konce utkání se již obě mužstva nedostala k zakončení, které by snad mohlo změnit výsledek utkání. Konečný stav 0:0 mrzel zejména zásadské hráčem, kteří měli více ze hry, lépe kombinovali, měli více příle žitostí ke vstřelení gólů, ale tento zápas bohužel ... bez gólu.

Hlavním rozhodčím byl Jaroslav Pánek, asistenti František Kafka a za nanominovaného absentujícího sudího zaskakující člen domácího mužstva SK Zásada Miroslav Šrajbr, řídil utkání s přehledem a kvalitně, bez chyb, pro obě mužstva vyrovnaně.

Sestava mužstva SK Zásada: Růžička (G), Rožeň, Pleštil, Čurda, Beneš (C), Lhota, Blažek, Killián, Loukota (75. Cón), Šupík, Srbek

Sestava mužstva TJ Sokol Držkov B: Pěnička (G), Polman, Ferenc, Dvořák E., Nikodým, Marousek, Linhart, Prousek (C), Landovský (Machula V.), Černý (46. Soukup), Kratochvíla

Rozhodčí: Pánek (R), Kafka (AR1), Šrajbr (AR2-N)

Počet diváků: 100

Zpět