Zásada - Jenišovice B

16.09.2018 16:30

Na travnatém hřišti sportovního stadionu v Zásadě se za příjemného stále ještě letního počasí odehrálo 3. fotbalové mistrovské utkání podzimní části II. třídy okresního přeboru.

Oba týmy začali aktivně, ale trochu opatrně ze zajištěných obran. Domácí hráči Zásady s přibývajícími minutami v utkání přidávali "pod kotlem" a dostávali se do gólových příležitostí v průběhu 1. poločasu. Poslední 1/4 hodinu se hrálo jen na 1 branku a to na jenišovickou. Do kabin si šli obě mužstva odpočinout za stavu 0:0.

Po změně stran domácí tým rozhodl, když prolomil obranu hostujícího týmu z Jenišovic hned v 53. minutě; do tabulky střelců se zapsal opět Dominik Mrkvička. V této fázi utkání jako by chtělo hrát jen jedno mužstvo a to domácí tým Zásady. V 54. minutě vstřelil za domácí Zásadu branku Martin Salaba a potvrdil tak vedení svého týmu již 2:0. Poté domácí trovhu polevily a nechali hosty oddychnout. Skóre utkání uzavřel 3. brankou za domácí mužstvo Zásady Vojtěch Šimánek, který dostal ideální kolmici, využil své rychlosti a protlači l m&iacu te;č za záda gólmana Jenišovic Jana Cejnara. Zásadští i v tomto utkání potvrdili formu favorita, zvítězili nad rezevou z Jenišovic 3:0; již podruhé nedostali ani jednu branku, za což se zasloužili oba gólmani Zásady ... jak Karel Línek tak Petr Růžička, který ho musel jako hráč z pole nahradit z důvodu lehkého zranění.

Sestava mužstva SK Zásada z.s.: Línek (G; 70. Růžička ze hry), Lhota (46. Blažek), Pleštil (C), Beneš (74. Kalous), Killian (46. Mastník), Kopal (46. Růžička), Fišer, Matúška, Salaba, Mrkvička (66. Šimánek), Šupík

Sestava mužstva FK Jenišovice BCejnar (G), Praisler, Svoboda, Schmidt, Fiala (C), Kočí (71. Strnad J.), Aron, Strnad St., Rác (74. Preisler J. st.), Preisler J. ml. (50. Sucharda, Rosenbaum
 
Branky mužstva SK Zásada z.s.: Mrkvička Dominik - 53. min., Salaba Martin - 54. min., Šimánek Vojtěch - 84. min.

Sestava mužstva FK Jenišovice B--- 

Žluté karty: 1:2

Červené karty: 0:0

 Rozhodčí: Purm M. (R), Novák T. (AR1), Svoboda D. (AR2)

 

Počet diváků: 70

Zpět