Zásada - Lučany n.N. 0:3 (0:0)

19.04.2016 14:15

Mistrovské utkání 19. kola I. B třídy Libereckého kraje, hrané v sobotu 16.4.2016 od 17:00 na stadionu v Zásadě
Sestava Zásady: Milan Kopal - Tomáš Čurda, Martin Procházka, Jaroslav Šíma, Michal Hrnčál (46. Jiří Jiskra) - Tomáš Blažek, Jiří Honzák, Miroslav Neumann (79. Vítek Lhota), Pavel Vaistauer - Tomáš Loukota (62. Petr Fišer), Petr Srbek.
Branka Zásady:

Rozhodčí: Bukvička
Diváků: 60
ŽK: 1:0
ČK: 0:0
Reportáž z utkání:

Zásada chtěla v dalším zápase I. B třídy na domácím hřišti přerušit sérii tří proher za sebou a měla první šanci již ve 2. minutě, kdy nebezpečně hlavičkoval Srbek po rohovém kopu, a to jen těsně nad bránu hostí. Pak se dlouhé minuty nic nedělo a po půlhodině hry si Lučany vytvořily dvě nadějné šance. Zásadští odpověděli přímým kopem Procházky, který gólman Sobotík s námahou vyrazil nad svoji svatyni. V závěru poločasu se dostali hosté do vyložené šance, ale Nesvadbova hlavička se do brány nevešla. A tak se týmy do kabin rozcházely za nerozhodného stavu 0:0.

Druhý poločas začali lépe Lučanští a po faulu v pokutovém území nařídil sudí Bukvička pokutový kop. Ten s přehledem proměnil Vaněček a dal tak na 0:1 pro hosty. Po této brance Zásada přidala a po sérii rohových kopů si sice vytvořila tlak, ale bez gólového efektu. Hosté v 81. minutě z protiútoku rozebrali domácí obranu a Pavelka zvyšoval do prázdné branky na 0:2. O dvě minuty později nešťastně tečoval domácí obránce Čurda centr hostí, který doplachtil za záda bezmocného brankáře Kopala a bylo rozhodnuto. Hosté si odvezli ze Zásady zaslouženě tři body a pokračují v jarní neporazitelnosti.

Zpět